Site-ul oficial al Primăriei comunei Măgureni!

Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 904

Lucrările pentru realizarea rețelei de canalizare în comuna Măgureni sunt în plină desfășurare

Lucrările pentru  realizarea rețelei de canalizare în comuna Măgureni sunt în plină desfășurare

 

 

     După mai multe încercări din trecut, astazi se află în plină desfășurare realizarea rețelei de canalizare in comuna Măgureni.

     Nivelul de civilizație la care a ajuns societatea  impune, practic o astfel de investiție.

     La elaborarea proiectului de canalizare s-a avut în vedere starea bună a drumurilor din comună,astfel rețeaua de canalizare se realizează de o parte și de alta a drumului fără să se spargă asfaltul iar acolo unde nu este spațiu suficient, între partea asfaltată si proprietațile cetățenilor, se va realiza spargerea asfaltului.

    Valoarea proiectului este de circa 31 milioane de lei ( 310 miliarde de lei vechi ) cu finanțare de la bugetul de stat și  propune realizarea rețelei de canalizare în întreaga localitate, până la ultima locuință.

    In proiect sunt prevazuți bani pentru realizarea racordurilor până la limita de proprietate, gratuit, precum și pentru refacerea podețelor și a infrastructurii afectate de lucrări.

     Pe strazile unde s-a introdus conducta  de canalizare  urmează realizarea probelor de etanșeitate, iar după aceea se va trece la realizarea branșamentelor la fiecare casă.De asemenea, se fac ultimele pregătiri pentru începerea lucrărilor la stația de epurare care va fi amplasată în sudul localității, pe malul stâng al râului Provița ( lângă fabrica albastră)